Hundspann i Vinterlandskap

Letar du efter ett avkopplande sätt att njuta av ett hundspannsäventyr som körs av en professionell hundförare?

När

December - Mars

Var

Oinakka, Kiruna, Sweden

Mötesplats

Oinakka

Tid

09:30 AM - 12:30 PM

Under detta hundspannsäventyr kommer din professionella hundförare att köra ett hundspann medan du sitter bekvämt och avslappnat på varma renskinn i en stor träsläde.
Trip Advisor

Medan din hundförare tar hand om körningen, se till att ha kameran redo eftersom du utan tvekan kommer att vilja ta många fina bilder när du utforskar det underbara vinterlandskapet som är unikt för vår plats i Oinakka. Under detta otroliga hundspannsäventyr kommer du att resa tyst genom ett gnistrande fruset vinterlandskap med urgamla tallskogar, spektakulära frusna sjöar och vackra våtmarker.

Vi börjar äventyret från vårt läger, beläget strax utanför Kiruna nära det världskända Icehotel. Längs rutten tar vi en paus och njuter av en traditionell fika, en rykande het dryck och utsökta kakor vid lägerelden.

Vår guide kommer att berätta historier om området, såsom hur de lokala ursprungsfolken, samerna, interagerar med djurlivet innan vi beger oss tillbaka till lägret.

Mötesplats för transfer är receptionen på ditt boende i Kiruna.

Var vänlig och var redo att åka 5 minuter före turens starttid. Observera att upphämtningstiden kan bli något försenad beroende på upphämtningsplatserna för andra deltagare.

Alla transfers till denna aktivitet sker endast med upphämtning och avlämning vid boenden i Kiruna (Jukkasjärvi, Kurravaara).

Transfer, fika, vinterkläder, skor, handskar och mössa ingår i priset.

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER

    CONTACT US IN CASE OF ANY QUESTIONS